FOTOD JA VIDEO: vaata, kuidas startisid Läänemaalt Eesti suurimal ühismatkal osalejad

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

RMK ühismatk Penijõel ja Perakülas. Fotod: Ardo Kaluvee ja Kaarel Kõvatu
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 19

Sel nädalavahetusel said Läänemaa looduskaunitest kohtadest Penijõelt ja Perakülast alguse kaks RMK ühismatka lõiku, mis on osa kolm nädalat kestvast ja 1800-kilomeetrise kogupikkuseda kogu riiki hõlmavast matkateekonnast.

Nii Peraküla-Aegviidu lõik kui ka Penijõe-Aegviidu lõik on mõlemad 200 kilomeetrit pikad, kuid matkajad saavad kaasa teha oma võimete järgi erineva pikkusega distantse.

Video: Ardo Kaljuvee

Tänaseks on suure ühismatkaga liitunud juba sajad Eesti inimesed, kes on alustanud kuuest erinevast Eestimaa punktist. Kõik osalejad jõuavad 25. augustiks Aegviitu, kus toimub suur matkapidu.

Kokku läbivad sajad inimesed kolme nädalaga 1800 kilomeetrit RMK matkaradasid läbides nii vanu kui ka täiesti uusi paiku, kuhu RMK viimase kümne aastaga on oma matkateede võrgustikku laiendanud.

Lisaks matkale on kõigil huvilistel võimalik veel sel nädalal osa saada metsakontsertidest, kus erinevad näitlejad ja muusikud põnevates RMK lõkke- ja puhkekohtades esinevad

Fotod: Ardo Kaljuvee ja Kaarel Kõvatu

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments