Saaremaa ettevõtjad kutsusid TS Laevu liitu astuma

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaevad Tõll ja Piret. Foto: Urmas Lauri

Järjekordselt kerkinud probleemide tõttu laevaühenduses pöördus Saaremaa ettevõtjate liit (SEL) TS Laevade juhatuse poole, et juhtida nende tähelepanu siinsete tootjate muredele, kirjutas Saarte Hääl.

Liidu juhatuse esimees Margus Puust märkis, et seoses suure- ja erimõõtmeliste sõidukite üleveo piirangutega suveperioodil on SEL-i poole pöördunud mitmed tootmisega tegelevad Saaremaa ettevõtjad. Teema tõi läinud nädalal avalikkuse ette Saarte Hääl.

Puusti sõnul tunnustavad nad vedaja pingutusi üleveograafiku tihendamiseks, kuid ei saa nõustuda piirangute kehtestamisega seda teise osapoolega läbi arutamata.

Ettevõtjate liit soovib, et Saaremaal avataks TS Laevade kohalik esindus, mis oleks vahetus kontaktis elanikkonnaga, ettevõtjate jt sihtgruppidega, ning teiseks tehti TS Laevadele ettepanek astuda liidu liikmeks. Liidu liikme roll annab Puusti kinnitusel võimaluse olla otsekontaktis ettevõtjatega ja seeläbi saada vahetult infot sihtgrupi vajadustest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments