„Ole vait – ära kaaguta!” – Karilaid vaidleb Laanetiga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Sel pühapäeval on Haapsalu promenaadil noorte [eel]arvamusfestival, kus viimases arutelus astuvad üles riigikogu liikmed Kalle Laanet ja Jaanus Karilaid.

Kaks poliitikut vaidlevad teemal, kas targem oleks vaikida või siiski sõna võtta. Aruteluring “Ole vait – ära kaaguta!” algab kell 17.

Noorte [eel]arvamusfestival arutelude teemade ring varieerub noorte arvamusliidritest ja arvamusvabadusest ühiskondlikele probleemidele lahenduste otsimise ja e-Euroopa arenguni. Ühtekokku toimub üheksa arutelu kolmel alal.

Arutelude teemadeks on koolikiusamine, mitmekultuurilisus, e-Euroopa, prügi sorteerimine ja roheline energia. Arutelude kavaga saab tutvuda Noorte [eel]arvamusfestivali kodulehel.

Festivali eestvedaja Karl-Edward Uibo sõnul on festivalil teemasid väga erinevate huvidega noortele. „Lahkame küsimusi nii Haapsalu, Läänemaa, Eesti kui ka Euroopa tasandil, mistõttu võiks iga noor või noortemeelne leida endale sobiva arutelu või töötoa,” ütles Uibo. Tema sõnul avardab noorte [eel]arvamusfestival kindlasti osalejate silmaringi ning annab võimaluse küsida olulisi küsimusi noortele turvalises keskkonnas.

Paide arvamusfestivali eeskujul sündinud esimene noorte [eel]arvamusfestival toimub sel pühapäeval, 17. juunil algusega kell 12 Haapsalu promenaadi pargis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pole
5 aastat tagasi

Maasikas