Läänemaa JK alustas uut hooaega uue peatreeneri all kindla võiduga Tõrva JK üle

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa JK. Foto: Theimo Tülp

Läänemaa JK. Foto: Theimo Tülp
Pühapäeval, 25. märtsil võõrustas Tõrva JK Valga Kungla kunstmurustaadionil Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga lõuna-lääne piirkonna I vooru kohtumises Läänemaa Jalgpalliklubi. Läänlased võitsid kohtumise Karmo Einmanni ja kahest Kristo Enni väravast 3:0, mis tähistas ka Läänemaa JK 100. võitu EJL egiidi all peetud kohtumistes. Kokku on Läänemaa pidanud 175 kohtumist, kus löödud 579 väravat ning endale lastud lüüa 332.

Läänemaa JK peatreener on tänavu Theimo Tülp. Mullune peatreener Aavo Tomingas jätkab esindusmeeskonna juures abitreenerina.

Mängu alustas Läänemaa tugeva pressiga ning juba varakult tekkis mitu head võimalust avavärava löömiseks, kuid Tõrva puurilukku üle mängida ei suudetud. Küll aga 12. minutil seda siiski tehti. Martin Salfi tsenderduse paremalt äärelt lõi peaga väravavahi seljataha Karmo Einmann, kes möödunud hooajal mängis Tallinna FC Flora U21 ja U19 meeskondades.

23. minutil kahekordistas Läänemaa eduseisu Kristo Enn, kui näitas üles suurepärast väljakunägemist, tajudes, et Tõrva väravavaht on väravast liiga kaugel ning palli keskväljalt otse väravasse lõi. Pärast 2:0 väravat oli Tõrval hea võimalus üks tagasi lüüa, kuid Hendrik Sihtiga üks-ühele pääsedes, saatis Tõrva ründaja palli väravast meeter-kaks mööda. Peale kahe karistuslöögi, mis otse Sihtile sülle löödi, Tõrval väravavõimalusi terve mängu jooksul ka ei olnud.

Teisel poolajal valdas Tõrve pisut enam palli, kuid Läänemaa asetus kaitsefaasis oli piisavalt hea, et neutraliseerida kõik rünnakuüritused. Ise aga ohustati Tõrva väravat mitmete kontrarünnakutega, kus taas oleks parema täpsuse korral või Tõrva väravavahi kehvema päeva puhul skoor olla palju suurem.

Minut enne kohtumise normaalaja lõppu saavutasid läänlased oma teise poolaja eesmärgi: lüüa ka kolmas värav. Markus Rouhiainen andis läbisöödu Kristo Ennile kaitseliini seljataha ning järgmisel kuul 19-aastaseks saav noor mängumees saatis mänguvahendi terava nurga alt väravasse vormistades kohtumise lõppseisu: Tõrva JK 0, Läänemaa JK 3.

Läänemaa JK eest mängisid Hendrik Siht, Bert Rotberg, Joosep Altmets, Andre Kaja, Tarvo Manni, Morten Saar, Aare Avila, Talis Tamm, Karmo Einmann, Kristo Enn, Martin Salf, Kaarel Koel, Keven Kirs, Mario Konks ja Markus Rouhiainen.

Läänemaa JK järgmine mäng toimub 1. aprillil, kui sõidetakse külla Pärnu JK Poseidonile, kes avavoorus 1:0 Raplamaa JK alistas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments