Haapsalu linnahooldus tahab öösel lund lükata

Lääne Elu

info@le.ee


Foto: Urmas Lauri

“Kuna eelolevaks ööks ja homseks päevaks lubab ilmateenistus tugevat lumesadu, siis palume teil autode parkimisel arvestada, et teehooldusmasinad mahuksid liikuma,” teatas Haapsalu Linnahooldus OÜ oma Facebooki-lehel.

Vt ka: “Teeilmakeskus: teeolud muutuvad õhtul halvaks

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vana reaalsus
6 aastat tagasi

ja minul näiteks isegi pole FB…..

Uus reaalsus
6 aastat tagasi

Hallo! “…Haapsalu Linnahooldus OÜ oma Facebooki-lehel.” Nüüd siis pean veel kuhugi, mingile sh..siteile minema. Likema? Uus reaalsus? Selge, HLV’s on tööl sotsialmeediaspetsialistidest lumehelbekesed. Minu mäletamist mööda kehtib EV https://www.riigiteataja.ee/akt/117032011021 ja https://www.politsei.ee/et/nouanded/liiklus/uus-liiklusseadus/. Liiklusmärk kohustab juhti mitte kuskil sh..sitel olev kirjutis. EVs on eesti.ee, kuhu tulevad teated ja sellest piisab tavakodanikule. See on tööaja raiskamine olla FB`s. Lumelabidaga tuleks teil selle pläusti postitamise asemel vehkida.

2. kodanik
6 aastat tagasi
Reply to  Uus reaalsus

Ei pea kuhugi minema vaid pargi lihtsalt oma auto nii, et see lumesahale jalgu ei jääks. :))

Kopp
6 aastat tagasi

Kas Linnahooldus ei tea, et talv juba ammu käes? Varematel aastatel pole erilisi probleeme parkimise korraldusega olnud, kuidas siis nüüd järsku?

vanalinnas tänavale parkija
6 aastat tagasi

Aga kuhu siis parkida auto kui hoovi ei pääse ( vanalinna aiaväravad on hobustele mõeldud.)

Arvos
6 aastat tagasi

Tipa-tapa lähed koju. Auto pargid sinna kus see kedagi ei sega.

Ahjualune
6 aastat tagasi

Kas sa tähed ikka kokku veerisid ja aru said,millest artikkel räägib? Ja emmel palu kirjavead ka ära paranda, enne kui kommentaari ära saadad.

???
6 aastat tagasi

Leiutavad jalgratta.Eluaeg õõsel lükatud.Kes see pealik neil on? Ja kust lumi hangitakse?