Lääneranna lasteaiaõpetajate palk tõuseb pea tuhande euroni kuus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri
Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna volikogu kinnitas Lääneranna valla lasteaiaõpetajate palgaks 978 eurot kuus.

„Eelmise aasta septembrist jagab riik täiendavat toetust nendele, kes viivad lasteaiaõpetaja palga alammäära riigi kehtestatud suhtele õpetajate palgast,“ põhjendas vallavanem Mikk Pikkmets palga tõstmise vajalikkust. Et seda toetust saada, tuleb omavalitsuses riigi seatud taset järgida.

Pikkmets selgitas, et mullu septembrist oli lasteaiaõpetajate palgaks nõutud 840 eurot, jaanuarist tõusis see 978 euroni kuus.

Riigilt saab Lääneranna vald lasetaiaõpetajate palgatõusuks 81,5 tuhat eurot, et nõutud taset hoida, tuleb vallal omalt poolt lisada kolmandik ehk 25 tuhat eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
6 aastat tagasi

Aga teised lasteasutuste töötajad?

Mann
6 aastat tagasi

Jee jee jeee !

Kodanik
6 aastat tagasi

Ma olen kuulnud, et Haapsalus tõusid vaid linnaametnike palgad. Või sai mõni allasutuse töötaja ka palka juurde?

Janar
6 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

rumalad elavad ainult palgast ja nii terve oma mõtetu elu! Ivesteerida ja spekuleerida tuleb, kui aju ei viitsi mõelda, siis teine variant on röövida ja varastada, aga palgast elab ainult laisk õigusteta isik. Milleks sulle loodus ajud andis ah, küsi endalt!?