0

Video: Eesti riigi 100. aastapäevale pühandatud Taebla näidendi esimene proov

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Näidendi üks autoreist Asta Kõlamets ja Vanaisa rolli kehastav Taebla koolijuht Jaanus Mägi. Foto. Urmas Lauri

Eile alustati Taebla kultuurimajas 25. veebruaril esietenduva näidendi proovidega. Näidendi on kahasse kirjutanud Asta Kõlamets ja Riina Kopti.

EV100 puhuks kogutakse Taeblas kokku saja aasta kohta sada fotot, iga aasta kohta üks. Fotonäitus avatakse 25. veebruaril ning samal päeval on kavas ka näidendi esietendus. Näidend kannab pealkirja “Kihlvedu” ning tükk on seotud nende fotodega, mis ajalooliste piltide sarja on kogutud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz