3

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. jaanuaril

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Külmalaine päästis metsatöötlejad kõige hullemast

Tavapärasest sajusem sügis on kergitanud puidu hinda, kuid metsatöötlejad ja puidu väljavedajad on ilmaolude tõttu pidanud sundpuhkust pidama ja kahju kannatama. „Külm, mis nüüd tuli, päästis kriisist,” ütles Läänemaa metsaühistu ja Eesti erametsaliidu juhatuse esimees Mikk Link.

Jaan Künnap: tuuker, kes vallutab mäetippe

Mäkke ronimises on midagi avastamisest, uurimisest, rituaalist, saamahimust, uudishimust. Aga ka iseenda tunnetamise vaevalisest teest. Eestis ei ole küll mägesid, kuid on nimekaid alpiniste, kel saavutusi ette näidata kuhjaga. Üks neist, vast kogenuim on Jaan Künnap, kes möödunud nädalal kohtus rahvaga Läänemaa keskraamatukogus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mnjah
Mnjah

Seppilt on liig ka tarkust nõuda! Arusaamatu, kuidas see mees üldse spordikooli juhtima on pandud?

Küsimus
Küsimus

See on edaspidi ka probleem. Mis saab aine olümpiaadidest maakonnas. Kas ühinevad Pärnumaa lapsed või mitte. Kõik on nii uus.

REIN
REIN

Lobja julgeb Läänemaa koha pealt veel suu lahti teha. Volikogus hääletasid ühel häälel ja ühel meelel Pärnumaa alla. Siis oli Läänemaa out. Ikka oleks pidanud enne mõtlema kui Padinal Pärnusse kihutasite. Seda rumalast otsusest tekkinud jama tuleb veel palju. Seppi oleks võinud targem olla. Lapsed pole süüdi, et vanemad lollid on.

wpDiscuz