Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. jaanuaril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Külmalaine päästis metsatöötlejad kõige hullemast

Tavapärasest sajusem sügis on kergitanud puidu hinda, kuid metsatöötlejad ja puidu väljavedajad on ilmaolude tõttu pidanud sundpuhkust pidama ja kahju kannatama. „Külm, mis nüüd tuli, päästis kriisist,” ütles Läänemaa metsaühistu ja Eesti erametsaliidu juhatuse esimees Mikk Link.

Jaan Künnap: tuuker, kes vallutab mäetippe

Mäkke ronimises on midagi avastamisest, uurimisest, rituaalist, saamahimust, uudishimust. Aga ka iseenda tunnetamise vaevalisest teest. Eestis ei ole küll mägesid, kuid on nimekaid alpiniste, kel saavutusi ette näidata kuhjaga. Üks neist, vast kogenuim on Jaan Künnap, kes möödunud nädalal kohtus rahvaga Läänemaa keskraamatukogus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mnjah
6 aastat tagasi

Seppilt on liig ka tarkust nõuda! Arusaamatu, kuidas see mees üldse spordikooli juhtima on pandud?

Küsimus
6 aastat tagasi

See on edaspidi ka probleem. Mis saab aine olümpiaadidest maakonnas. Kas ühinevad Pärnumaa lapsed või mitte. Kõik on nii uus.

REIN
6 aastat tagasi

Lobja julgeb Läänemaa koha pealt veel suu lahti teha. Volikogus hääletasid ühel häälel ja ühel meelel Pärnumaa alla. Siis oli Läänemaa out. Ikka oleks pidanud enne mõtlema kui Padinal Pärnusse kihutasite. Seda rumalast otsusest tekkinud jama tuleb veel palju. Seppi oleks võinud targem olla. Lapsed pole süüdi, et vanemad lollid on.