Koolispordijuht jättis lõunaläänlased medalita

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu spordikooli direktor Mati Seppi. Foto: Arvo Tarmula

Mati Seppi. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalus peetud Läänemaa koolijalgpallivõistlusel kolmanda koha võitud Lihula gümnaasiumi jalgpallurid jäid medalita ning Virtsu kooli võistkond viienda kohata, sest neid ei arvatud enam läänlaste hulka.

„Põhjus mõistagi haldusreformi järgne tulem, mis need kaks kooli nüüd Pärnumaa koosseisu viinud,” ütles Lõuna-Läänemaa jalgpallitreener Jaanus Getreu.

Kokkuhoid medalite arvel

„See on kahetsusväärne ja kannatajaks pooleks on lapsed,” nentis Läänemaa koolispordi liidu president Tiina Lobja. See, et Lõuna-Läänemaa koolid paremusjärjestusest välja arvati, oli Lobja sõnul Läänemaa koolispordi liidu tegevjuhi Mati Seppi ainuisiklik otsus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Koerte värvimise töökoda
6 aastat tagasi

Koolispordijuht ei näe parteipiletist ja oma ninast kaugemale. Loogiline on see, et maakonna piiride suurejoonelise vähenemisega ( eriline tänu hr.N.Suur ) väheneb ka konkurents koolispordis. Aga konkurents on edasiviiv. Jäämegi Läänemaal paari mansaga toksima. Vaja oleks mõne maakonnaga kokku hoida ja arendada konkurentsivõimelist koolisporti. Kardan, et pärnakad meiega enam koostööd teha ei taha. Ja ka teised võivad meist eemale hoidma hakata. Tubli töö, hr.Seppi.
Lammutamine pole ehitamine, nagu ütlevad meie idanaabrid.

Kodanik
6 aastat tagasi

Millal see Seppi enne midagi jaganud on? Kuidas ta üldse spordikooli juhtida saab?

Kahju
6 aastat tagasi

Kahju, et Pärnumaa õpetajad ise registreerides ei tundnud huvi, kas lapsed üldse tohivad võistelda. Korraldaja oleks suunanud küsimuse kohe ka edasi. Nüüd jäid kannatajateks lapsed, sest suured ei saa oma asju aetud.

Mari Kisa
6 aastat tagasi
Reply to  Kahju

Võistlema minnes, olid koolid Lääne maakonna koosseisus.

Teadja
6 aastat tagasi
Reply to  Kahju

Võistlused korraldas Läänemaa Koolispordi Liit, kuhu jätkuvalt kuulub ka Lihula Gümnaasiumi spordiklubi. Seppi ei ole veel Lihula Gümnaasiumi spordiklubi veel oma liikmeskonnast välja arvanud! Muuseas, Läänemaa Koolispordi Liidu president on (jätkuvalt) Lihula elanik Tiina Lobja!

Mati
6 aastat tagasi

Minu noored pillimehed käisid küll Haapsalu omadel abiks, kui kontserdil mängijatest puudu tuli. Keegi ei küsinud, et mida need pärnakad siin teevad.

vanaema
6 aastat tagasi

Ärge tehke lastele liiga, nendest ju paljud ei saa arugi, mis siis nüüd on teisiti tänu haldusreformile, nemad tahavad võistelda ja selles vanuses ei huvita neid kindlasti kohe mitte haldusreform.

Taeblalane
6 aastat tagasi

Väga õige!

Kui kahju on sellest, et need kaks Kooli lasti üldse võistlema ennekõike.

pallur
6 aastat tagasi
Reply to  Taeblalane

Kui need kaks võistkonda lasti võistlema, siis oleks pidanud neid ka võistluse lõpus meeles pidama. Häbi, et meil on selline spordijuht, kes ainuisikuliselt otsustab. Olen arvamusel, et hoiaks ikka rohkem kokku, vastupidiselt poliitikute lollustele. Mida rohkem võistkondi osaleb võistluste, seda suurem on lootus, et kohalik sport areneb. Kas tõesti tahame minna seda teed, et varsti osaleb koolispordi võistlustel ainult kolm-neli võistkoda (kui nii paljugi)?

No
6 aastat tagasi
Reply to  pallur

Spordijuht on lihtsalt Suku käsilane, kes ei peagi midagi oskama või taipama. Võib ükskõik mis lollusega hakkama saada ja midagi ei juhtu.