Lääne Elu paberleht neljapäeval, 4. jaanuaril

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalus avati jõulukuuskede kogumisplatsid

Haapsalus ja Uuemõisas on punavalgete lintidega maha märgitud kaheksa platsi, kuhu inimesed võivad tuua oma vanad jõulukuused. Kuuski kogutakse laupäeva lõunani ja need põletatakse samal õhtul Parila vana koolimaja juures tuleskulptuuride peol.
Jõulukuuskede kogumine ja põletamine on hiljuti loodud Ridala seltsi esimene ettevõtmine.

Lääne maavalitsuse uks keerati lõplikult lukku

Lääne maavalitsus ei saanud möödunud nädala reedel oma viimast tööpäeva plaanitud ajal lõpetada, sest pärastlõunal tuli rahandusministeeriumist otsus maade üleandmise kohta ning järelmaksunõuete spetsialist Merike Adamson pidi hakkama muudatusi sisse kandma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
aga
6 aastat tagasi

tööd,millest saaks pere elatud, eriti pole ju.Kunagi olid siin ettevõtted,nt Lääne kalur,tavatöötaja teenis seal ikka väga head palka.Praegustest sellistes firmades on ju orjapalk……

kodanik
6 aastat tagasi

Haapsalus kannatab nädalavahetustel joomas käia, muud siin teha pole. Loodetavasti teeb Sukles ümmarguse numbri – 10’000 – puhul uue avaliku peo.

linnlane
6 aastat tagasi

Küsiks – mis Haapsalus toimub? Vaatasin just AK-d ja oh imet – Haapsalu linna elanikkond vähenes rekordiliselt – tervelt 501 inimese võrra.

kodanik2
6 aastat tagasi
Reply to  linnlane

tohohh? millest nii suur kukkumine? pea 10% valmisealistest kodanikest, ja ometi liitusime Ridalaga? Ehk oli ikka mingi viga.

Mia
6 aastat tagasi
Reply to  kodanik2

Ei ole viga. Juba paar kuud tagasi oli statistikas info, et Haapsalu elanike arv on aastaga vähenenud üle 500, Ridalas aga üle 80 elaniku võrra kasvanud. Nii väikese linna kohta on kahanemine väga suur.

Milles viga
6 aastat tagasi
Reply to  Mia

Peaasi, et juht meil superhea. Kas need lahkujad sellest siis aru pole saanud? Või äkki just on.