Raplamaa Sõnumid: hiidlane Heiki Nabi on Raplamaa parim sportlane

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Raplamaa parim sportlane on juba kuuendat aastat järjest hiidlane Heiki Nabi. Foto: ekraanitõmmis veebilehelt Raplamaa Sõnumid

Raplamaa parim sportlane on juba kuuendat aastat järjest hiidlane Heiki Nabi. Foto: ekraanitõmmis veebilehelt Raplamaa Sõnumid
Läinud nädalal tunnustas Rapla maakonna spordiliit maakonna paremaid sportlasi. Küsitluse käigus valiti parimaks meessportlaseks maadleja Heiki Nabi, kes pälvis selle tunnustuse kuuendat aastat järjest, kirjutas Raplamaa Sõnumid.

Hiiumaalt pärit Nabit seob Rapla maakonnaga see, et Eestis toimuvatel võistlustel, nende seas ka Eesti meistrivõistlustel esindab Nabi Märjamaa maadlusklubi Juhan. Seetõttu on teda juba aastaid peetud Raplamaa sportlaseks.

Nabi parim tulemus oli tänavu Pariisi maailmameistrivõistlustel teenitud hõbemedal raskekaalus. Samuti võitis ta sõjaväelaste maailmameistrivõistlustel pronksmedali.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Priit
6 aastat tagasi

Meie Kuusk oli vist ka kunagi kahe maakonna parim, kas eksin?