0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 23. detsembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kärntõbised rebased teevad Haapsalus pahandust

Linnades end aina mugavamalt tundvad metsloomad toovad lisaks elevusele kaasa ka parasiite ja haigusi nagu näiteks kärntõbi. Nakatunud koeri Haapsalus juba on ja nende ravi on kallis. Samas on jahimeeste võimalused linna tunginud haigeid metsloomi püüda nadid, sest jahipidamine on asulates keelatud.

Piiskop Tiit Salumäe: kirik hoiab Läänemaad alles

Haapsalu kirikuõpetajal Tiit Salumäel oli lõppev aasta erakordne, sest piiskopina juhtis ta reformatsiooni 500., Eesti iseseisva kiriku ja Eesti vabariigi 100. aastapäeva tähistamise kirikupoolset korraldustoimkonda. Kui näib, et kõik ümberringi muutub, alates perekonnast ja lõpetades maakonnapiiridega, aitab pikaajalisem vaade, soovitab ta.

Lääne Elu jõululehes on ka suur ristsõna ja Edda Pauksoni horoskoop 2018. aastaks

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz