Kaja Kallas: Pevkuri avaldus oli ootamatu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Kaja Kallas. Foto: Arvo Tarmula

Kaja Kallas tunnistas Eesti Päevalehele ja Delfile, et talle tuli Pevkuri kiri erakonnakaaslastele, milles too kutsus neid üles toetama erakonna uue juhil kohale Kaja Kallast, „suhteliselt ootamatuna”, kirjutab Delfi.

„Ma loomulikult tänan Hannot selle toetuse eest, aga ma pean uurima ka seda, kas mul on teiste juhatuse- ja erakonna liikmete toetus. See koosolek, kus pidime arutama valimiste toimumist, on alles 20 detsembril. Pean uurima, mis on meie inimeste seisukohad. Seetõttu on praegu midagi lõplikku veel vara öelda,” ütles Kallas.

Samas lisas ta, et kui erinevad inimesed arvavad, et tema võiks olla see ühendaja, siis ta on valmis seda ette võtma. „Kui mul on inimeste toetus.”

Hanno Pevkur ütles eile intervjuus Postimehele, et Kaja Kallasest saab varem või hiljem Eesti peaminister ning kutsus erakonnakaaslasi koonduma Kaja Kallase seljataha ja minema ühtse meeskonnana järgmisi riigikogu valimisi võitma.
Samasisulise kirja saatis ta ka erakonnakaaslastele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments