Hanno Pevkur: Kaja Kallas on varem või hiljem peaminister

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Hanno Pevkur. Foto: Arvo Tarmula

Reformierakonna üks asutajatest Siim Kallas on meedias välja öelnud, et soovib oravaparteile uut esimeest, erakonna juht Hanno Pevkur ütles intervjuus Postimehele, et toetaks erakonna esimehena Kaja Kallast.

“Sellesama seisukohaga, et erakonnale tuleb valida uus esimees, tegi ta minu meelest karuteene oma tütrele. Kaja Kallas on varem või hiljem Eesti peaminister, aga isa liigne innukus sillutada oma tütre karjääri ennaktempos jätab sellele kõigele mageda maigu ja kombineerimise kuvandi,” nentis Pevkur.

Pevkur ütles, et ei pea erakonna esimehena võimalikuks, et järgmised seitse kuud etendatakse meedias seriaali “Reformierakond otsib peaministrit”, sest sisekisklustes Reformierakond järgmisi valimisi ei võidaks.

“Seetõttu teen erakonnakaaslastele ettepaneku lõpetada igasugune ussitamine ja kutsun üles kõiki, isegi neid, kellel isiklik kiuslik pime viha minu või Kaja vastu, koonduma Kaja Kallase seljataha ja minema ühtse meeskonnana järgmisi riigikogu valimisi võitma,” ütles Pevkur.

Loe täispikka intervjuud Postimehest.

6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass1.
5 aastat tagasi

naispresident, naispeaminister, Metsa poes on naiskoristaja, läheb liiale.

Rein
5 aastat tagasi

Pihtas. Põhjas.

Jaht
5 aastat tagasi

Vaevalt, et reform võimule saab. Kallasest saab PM ainult uues erakonnas

kkk
5 aastat tagasi

Poistebändi lõpp.

maie
5 aastat tagasi
Reply to  kkk

See oleks küll tobe , Kaja Kallas ja peaministerAvalda oma arvamust

maie
5 aastat tagasi
Reply to  maie

Hanno Pevkur oleks superpeaminister