Bussiliinilepingute kogumaht on 12,6 miljonit eurot

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Haapsalu bussijaam. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu bussijaam. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa bussiliinihanke kolme lepingu kogumaksumus 8,5aastaste lepingute peale on 12,6 miljonit eurot.

Lääne maavalitsuse ühistranspordi vaneminspektori Külliki Kübara sõnul on liinigrupi nr 1 maht 8 724 734 eurot 90 senti, liinigrupis nr 2 ehk Hanila ja Lihula liinidel 3 190 560 eurot ja liinigrupis nr 3 ehk Põhja-Läänemaa nõudeliinidel on 691 432 eurot 50 senti.

Liinigruppi 1, mis hõlmab praeguse Läänemaa maakonnaliine, Haapsalu linnaliine ja nelja avalikku kaugliini Tallinn, Tartu ja Pärnu suunal, hakkab tuleval aastal sõitma M.K.Reis-X OÜ.

AS Go Bus sai endale ülejäänud liinid. Lepingute eeldatav maksumus neljaks aastaks on 6,9 mln eurot, mis 8,5 aasta peale ümber arvestatult on ligikaudu 14,5 miljonit. Lääne maavalitsus sõlmis vedajatega lepingud möödunud nädalal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments