Lääne-Eesti aasta turismitegu on Tšaikovski festival

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Luikede järve balletietendus linnuseõuel. Foto Arvo Tarmula

Pärnus peetaval Lääne-Eesti turismikonverentsil kuulutati täna õhtul Lääne-Eesti 2017. aasta turismiteoks suvel Haapsalus toimunud Tšaikovski festival.

Traditsioonilisel sügisesel turismikonverentsil antakse välja välja aasta turismiteo ja turismiarendaja tiitel. 2017. aasta turismiarendajaks sai Saaremaa Rally MTÜ.

Turismiarendaja finalistide hulka jõudsid ka Läänemaa ettevõtja, Ehe ja Ehtne käsitööpoe ja Talumehe kõrtsi omanik Raul Sas ning Matsalu loodusfilmide festival.

Aasta turismiteona tõstetakse esile objekte, sündmusi, ettevõtteid, võrgustikke või turundustegusid, mis või kes on eriliselt silma paistnud ajavahemikul septembrist 2016 kuni septembrini 2017.

Turismiarendajana tunnustatakse neid, kes on juba pikaajaliselt eriliselt silma paistnud järjepideva arenguga, aidates sellega kaasa Lääne-Eesti kui turismiregiooni tuntusele ja on alati avatud koostööle eri osapooltega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pjotr
6 aastat tagasi

Ota, kas see on see festival, mis ära jäi v?

Huvitav
6 aastat tagasi

Nüüd ennem külmasid ja jääd võiks selle lava ka ära viia Väikesest Viigist. Pole eritivmõistlik seda talveks sinna jätta.

Voldemar
6 aastat tagasi
Reply to  Huvitav

Mis selle lavaga juhtub ?

Gen
6 aastat tagasi

Aga ka homode hulgas on toredaid ja tarku inimesi, ja mitte vähe. Nad(lühivorm sõnast nemad) ei kuluta aega peretülidele. Pilti vaadates sain inspiratsiooni.kuidas iivet tõsta.

Sass1.
6 aastat tagasi
Reply to  Gen

homod on koerad, ja veel paar vene matti juurde.

Sass1.
6 aastat tagasi

Haapsalu ja tšaikovski ? aga see mees oli homo.

No nii
6 aastat tagasi
Reply to  Sass1.

ja mis see siia puutub? Maailmakuulus ja ilusa muusika looja on ta ikkagi