Ringvaade külastas Variku koduloomaaeda

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Variku koduloomaaed. Foto: Eduard Laur
Variku koduloomaaed. Foto: Eduard Laur

Ringvaade  tutvustas Läänemaal Varikul elavata perekond Viksi, jagavad kodu üle 40 looma-linnuga. Nende loomade seas on ka päris eriskummalisi isendeid

„Meil on siin üks jooksupart, kes peab end pärlkanaks,” ütles Jana Viks ja tõi välja, et õhtuti üritab part õrrele minna, mõistmata, miks ta seda teha ei saa. „Ta üritab lennata ja kõnnib koguaeg kanadega koos, kui me tõime talle emase jooksupardi, siis ta ei teinud temast üldse välja.”

Samuti rääkis ta loo kahesoolisest kanast Conchita. „Aeg-ajalt kukub tal muna, aga ise ta sellest aru ei saa, et ta munab,” ütles perenaine ja tõi välja, et suvel puu all istudes ronib ta alati sülle. „Nime sai ta eurolauliku Conchita Wursti järgi.”

Lääne Elu artiklit Variku koduloomaaiast loe siit.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments