0

Lääne malevas algas järjekordne sõdurioskuste kursus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee


Patrullvõistlus Valge Laev 2014. Foto. Urmas Lauri

Eelmisel nädalavahetusel oli I etapp sõdurioskuste kursusest. Kursus on ettenähtud Kaitseliidu tegevliikmetele, kes on liitunud Kaitseliiduga. See on esimene väljaõppekursus uutele maleva liikmetele, kirjutas veebel Taavi Vaher Lääne maleva veebilehel.

Edasi tuleb eriala- ja allüksusekursus. Antud kursusel õpitakse üksikvõitlejatele vajalikke teadmisi ja oskusi. Õpetatakse relva-ja laskeõpet, topograafiat, side, tutvustatakse Kaitseliidu ülesehitust, välioskuseid ja muid vajalikke oskusi-teadmisi, mida on vaja kaitseliitlastel edaspidiselt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz