Neeme Suur vahetab maavanema ameti Lääne-Nigula volikogu esimehe tooli vastu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee


Neeme Suur. Foto: Arvo Tarmula

Lääne maavanem Neeme Suur kinnitas täna Lääne Elule, et loobub ennetähtaegselt maavanema ametikohast, et saada Lääne-Nigula valla volikogu esimeheks.

Suur saatis täna kõikidele vallavanematele järgmise kirja.

Head kolleegid!

Tõenäoliselt olete kursis, et kandideerisin Lääne-Nigula valla volikogu valmistel ja osutusin ka valituks. Kuivõrd maavanema ametikoht ja volikogu liikme töö ei ole ühildatavad, siis pidin valima, kas osaleda volikogu töös või jääda maavanemaks, viimaseks kaheks kuuks. Kahjuks ei võimalda maavanema ametikoht ka volikogu liikme staatuse ajutist peatamist.

Nüüdseks on otsus tehtud. Olen kandideerinud ja valitud, soovin kaasa rääkida Lääne-Nigula valla edasise käekäigu kujundamises. Täna esitasin ministrile palve enda ametist vabastamiseks. Täna on minu viimane tööpäev, alates homsest olen ametist vabastatud, reedel toimub esimene volikogu istung. Sellega lõppeb minu teine ametiaeg Lääne maavalitsuses.

Olen kõigile headele kolleegidele riigiasutustes, omavalitsustes ja teistes partnerorganisatsioonides väga tänulik selle aja eest, mis mul õnnestus koos teiega ühist asja ajada. Tuleb tunnistada, et ajad ei ole olnud kerged. Riigireform ja haldusreform on toonud meile kõigile palju muudatusi, on asetanud meid uude olukorda või siis asetanud meie ette mitmeid valikuid. Mõned valikud, mida on tehtud on olnud valusad. Samas on ka mitmeid olulisi edasiminekuid arengutes ja olulisi saavutusi. Elame muutuste perioodil ja uutes olukordades tekivad uued võimalused. Kasutame siis neid ära Läänemaa heaks ja inimeste hüvanguks, keda me teenime avalikus teenistuses.

Suur tänu teile veelkord ja kohtume juba uutes olukordades, uute ülesannete ja väljakutsetega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ristilt
6 aastat tagasi

Kas seepärast valisin Suurt, et ta ennast odavalt maha müüks, oleks seda teadnud, oleks teinud teistsuguse valiku! Ikka vaadatakse vaid oma taskusse, mitte rahva huve.

on meil ikka tark valija?
6 aastat tagasi
Reply to  Ristilt

Mida te, valijad, küll tahate? Naer kipub peale. Valite Suure, mees saab volikokku, võtab vastu kõrgema positsiooni, mis vallas saada, – valija pole ikka rahul! Siin on küll olukord, ma ei tea, mida ma tahan, aga igatahes tahan ma seda KOHE!

DAAM
6 aastat tagasi

Neeme Suur võiks vallavalitsuse Ristile tuua,logistiliselt sobivam.Taebla keskusena pole kunagi atraktiivne olnud! SAUE mehel ka lühem teekond.

pidur
6 aastat tagasi

huvitav, mis järgmisena müüki läheb

Tòmbaks pidurit
6 aastat tagasi

Vòite 3 korda arvata ,kas volikogu esimees palka ka saama hakkab 😅

Neti
6 aastat tagasi

Tore, sots volikogu esimeheks, sots Palo tõmbas kriipsu peale Läänemaa Digikond kiirele internetile. Huvitav mille Suur untsu keerab. Elagu areng ja Ühinenud Kogukonnad valimisliit. Kiidame valijaid, esimesed sammud on juba arenguks astutud!