0

Läänemaa EKRE erakonna vastu kandideerijaid välja ei viska

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Hardi Rehkalt. Foto: Urmas Lauri

Foto: ARHIIV

EKRE Läänemaa ringkonna esimees Hardi Rehkalt (fotol) ütles, et Haapsalus ja Lääne-Nigulas kandideerib valimisliitude nimekirjas kaks EKRE liiget, kuid erakonnast neid välja ei visata.

„Ma loodan nendega rääkida, mis põhjusel nad erakonna nimekirjas ei kandideeri. Kui inimene ei taha enam erakonnas olla, siis oleks viisakam, kui ta ise välja astuks,” ütles Rehkalt.

Hiiu- ja Läänemaal on EKRE-l 230 liiget, Haapsalus ja Lääne-Nigulas 180 liiget. Üle Eesti kandideerib 96 EKRE liiget väljaspool partei nimekirju. EKRE juhatuse liige Jaak Madison on öelnud, et nende põhikiri ei luba erakonna vastu kandideerida. „Erakonna vastu kandideerivad isikud eemaldatakse liikmete nimekirjast,” kinnitas Madison.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz