Vatlas peeti pööripäeva jalgpalliturniir

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Palliga JK Vatla mängija Aaro Õismets, kes nüüdseks pallib Pärnu JK II meeskonnaga Eesti meistrivõistluste II liigas. Foto: erakogu

Nagu ikka viimased suved, on Vatla võõrustanud mitmeid Eesti rahvaliiga jalgpallikohtumisi: kevadel toimus Vatla Cup korvpallis, suve algust tähistati lastekaitsepäeva jalgpalliturniiriga noortele.

Laupäeval toimus Vatla mõisapargis JK Vatla korraldatud pööripäeva rändkarika jalgpalliturniir. Turniir toimus esimest korda ja korraldajate sõnul on see sügisene mõõduvõtt plaanis muuta traditsiooniks.

Peakorraldaja Priit Tein oli ilusa sügisilmaga peetavale turniirile kutsunud neli võistkonda. JK Vatla, Paatsalu, Hanila Tulevik ja Pärnu United on kõik võistkonnad, kellel Eesti rahvaliigas mängimise kogemus. Märkimist väärib, et võistkondade koosseisudes võis Vatlas toimunud turniiril lisaks kogenumatele jalgpalluritele näha ka üsna noori spordipoisse. Seega said ka nooremad jalgpallurid võistluskogemuse.

Neli võistkonda mängisid turniirisüsteemis kõik kõigiga läbi. Kodumurul näitas kõige kindlamat mängu JK Vatla, kes esimese pööripäeva rändkarika koju jättis. Võistkond mängis koosseisus Aaro Õismets, Jüri Rummel, Rando Valk, Gert Laurimäe, Marek Saluste, Toomas Vestli, Raido Luik. Teise kohaga lõpetas turniiri Pärnu United. Pronksmedalid kuulusid Paatsalu jalgpalluritele. Turniiri neljanda kohaga pidi leppima Hanila Tulevik.

Korraldajad panid eriauhinnad välja ka iga võistkonna parimale mängijale. JK Vatlast sai selle Jüri Rummel, Pärnu Unitedist Jakob Tomson, Paatsalu võistkonnast Rauno Kesküla ja Hanila Tulevikust Tauno Reeder.

Mängu kohtunik Eesti tuntud rannajalgpallikohtunik Rainer Sutt. Peakorraldajale ulatasid abikäe Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi ja Pärnu JK Vaprus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Jaana
6 aastat tagasi

Väga tubli ettevötmine ja ilm oli ka super!