Haapsalu staadionil tuleb pühapäeval igamehevõistlus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Rein Sumberg. Foto: Arvo Tarmula

Pühapäeval, 1. oktoobril on jooksu- ja käimishuvilistel hea võimalus hooajale joon alla tõmmata. Teenekas käija ja spordiaktivist Rein Sumberg võttis nõuks Haapsalu staadionil jooksu- ja käimisvõistlused korraldada.

„Avamine on kell 12. Kes viimasel hetkel otsustab kaasa lüüa, see peaks vähemalt pool tundi varem ennast registreerima,“ rääkis Sumberg. „Algusega kell 12.30 on plaanis alustada jooksudistantsidega: 400, 800, 1000, 1500 ja 1500 meetri takistusjooks. Lõplik kava selgub kohapeal, sest kõik oleneb osavõtjate arvust ja soovidest.“

Kell 13.45 alustatakse käimisvõistlust. Neidude ja noormeeste võistlusmaa pikkuseks on 3 km, meestel ja naistel 5 km.

„Haapsalus on viimasel ajal Paralepa metsas võisteldud ja hoopis pikematel distantsidel. Minu mõte on asi publikule kättesaadavamaks teha,“ selgitas peakorraldaja.

Sumbergi sõnul on nii mõnedki huvilised avaldanud osavõtusoovi.

„Arvestus toimub väga paljudes vanuseklassides eraldi ja väikese auhinna võitmine on seega küllaltki reaalne,“ arvas Sumberg. „Auhindadeks on Haapsalu-teemalised meened ja tooted, ainulaadse graafilise kujundusega diplomid.“

Noorte, täiskasvanute ja seenioride vanuseklasse on tõesti palju. Väike osavõtumaks peaks aga kõigile jõukohane olema, kuna see ulatub olenevalt võistleja vanusest 1 eurost 5 euroni.

Ennast saab kirja panna peakorraldaja telefonil 557 5898 või 659 0490.

„Rahvaspordipäeva võiks nimetada ka igamehevõistluseks, kus saab mõõtu võtta nii endalt kui ka teistelt,“ hindas Sumberg ettevõtmist tervikuna.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments