Lõunaläänlased olid jooksurajal tublid

Neli lõunaläänlasest jooksupoissi treeneriga. Foto: Evelin Joa
Neli lõunaläänlasest jooksupoissi treeneriga. Foto: Evelin Joa

Teisipäeval toimus Pärnus aastajooksu II etapp, mille oma vanuseklassis võitsid Sten Martin Viidemaa ja Gregor Hendrik Mölder.

Noored lõunaläänlased on juba mitu aastat näidanud keskmaa ja pikamaajooksudes väga häid tulemusi. Väga hästi on alustatud ka tänavust aastajooksu.

Teist korda peetud 1500 meetri distantsil võtsid taas U16 vanusegrupis kaksikvõidu Sten Martin Viidemaa ja Gregor Hendrik Mölder. Esimesel kulus jooksumaa läbimiseks aega 5.21,0 ja teisel 5.36,0. Ka kokkuvõttes on nad oma vanusegrupi liidrid.

Seni parima keskmaajooksu tegi kolmaski jooksupoiss. Taavi Tiidussalu kindlustas lõunaläänalstele kolmikvõidu. Ta parandas oma esimese etapi tulemust lausa 24 sekundiga ja sai ajaga 6.05,2 kolmanda koha. Kolmandaks tõusis ta ka üldarvestuses.

Poiste U14 vanuses tegi väga suurepärase jooksu Henry Kurnim, kes läbis jooksuma ajaga 6.02,0 ja oli U14 grupis kolmas. ka Kurnim parandas oma I etapi aega ja seda koguni 25 sekundiga. Kokku tõusis ta kahe etapi järel aga selle vanusegrupi arvestuses teiseks.

Kõik neli noorsportlast treenivad Lääneranna spordikoolis.

Kokku on läbi aasta toimuvas sarjas üheksa etappi, kus 1500m, 3000m ja 5000m distantse jookstakse kolm korda. Vallikääru ümbruses tehakse pooleteistkilomeetrised jooksuvõistlused, seejärel on võistlused rannas ja kõige pikemad distantsid Raeküla metsas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments