Rimo Hunt mängib Läänemaa koondise eest

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Rimo Hunt

Rimo Hunt. Foto Levadia

Täna peavad Haapsalus maavõistluse Läänemaa ja Saaremaa jalgpallikoondis. Läänlaste nimekaimad mehed ülesandmislehel on Levadia kapten Rimo Hunt ning Eesti koondislane saali- ja rannajalgpallis Rasmus Munskind.

„Rimo on 99,9 protsenti olemas. Alati võib midagi vahele tulla, aga praeguse seisuga on ta tulemas,“ ütles Läänemaa koondise treener Aavo Tomingas eile õhtul.

Kohale peaks tulema ka esiliigas Flora duubelvõistkonnas ehk kuni 21aastaste tiimis mängiv Karmo Einmann ja teisedki varem Läänemaa JK-d esindanud mängijat, kes sellest aastast mängivad meistrivõistluste teises liigas.

Tomingas peab maavõistluse favoriidiks siiski Saaremaad, sest saarlaste parim võistkond on esiliigas mängiv FC Kuressaare. Läänemaa JK mehed peavad end hoidma ka pühapäevaseks tähtsaks liigamänguks Pärnu klubiga. Kuna ka Lihulal on pühapäeval raske mäng, jäid nad maakondade mängust tänavu kõrvale.

Mäng algab Haapsalu staadionil täna kell 16.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments