Fotogalerii: Massus peeti noorte rannajalgpalliturniir

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Juba kolmandat aastat võõrustas Massu noori lõuna-läänemaa jalgpallilapsi. Peeti Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Massu Mõisa koostöös korraldatav laste rannajalgpalliturniir.

Turniiril mängis neli võistkonda. Võistkond koostati elukohtade järgi, nii et lapsed esindaksid oma kodukohta. Kui jäigi mõnel väikesel külal lapsi puudu, laenati neid teiselt külalt juurde. Virtsu, Vatla, Lihula ja Massu lapsed näitasid liival päris häid oskusi. Püüti hoida palli rohkem õhus, nii nagu rannajalgpallis tavaks. Isegi käärlööke prooviti üsna usinalt.

Võistluse võitis koduväljaku eelist kasutanud Massu – Karl Reinmaa, Herman Reinmaa, Helena Toodu, Mihkel Sibul, Sander Sõber, Ken-Indrek Klimpuš.

Kiitmist väärib korralik ja reeglitepärane mänguväljak, mille oli ette valmistanud Massu ratsaklubi.

Külas oli Massu lähedalt Kõmsilt pärit ja Virtsus jalgpallitreeninguid alustanud Eesti rannakoondise mängija Priit Mäeorg, kes viis läbi pika treeningu, milles lapsed said põhjaliku ülevaate rannajalgpalli mänguelementidest ja reeglitest.

Pärast mänge said lapsed näha, kuidas treenivad Massu ratsaklubis noored ratsanikud.

Fotod Kristi-Carolina Reinmaa

massu rannajalgpall reinmaa16 massu rannajalgpall reinmaa15 massu rannajalgpall reinmaa14 massu rannajalgpall reinmaa13 massu rannajalgpall reinmaa12 massu rannajalgpall reinmaa11 massu rannajalgpall reinmaa10 massu rannajalgpall reinmaa09 massu rannajalgpall reinmaa08 massu rannajalgpall reinmaa07 massu rannajalgpall reinmaa06 massu rannajalgpall reinmaa05 massu rannajalgpall reinmaa04 massu rannajalgpall reinmaa03 massu rannajalgpall reinmaa02 massu rannajalgpall reinmaa01

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments