0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 4. juulil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel0407001

Nõvalt Varikule saab nüüd sõita tolmuvabalt

 Vaisi–Kuijõe maantee 11,5 km pikkune teelõik Vaisi ristmikust Varikuni on nüüd mustkattega, tolmuvabalt saab liigelda ka Ollimäe–Koluvere 3,9 km pikkusel teelõigul.

Laulupidu läks südamesse

Pühapäeva õhtul lõppes Tallinnas 12. noorte laulu- ja tantsupidu, laulupeo kontserdil „Mina jään” sulasid lauluväljakul ühte üle 26 000 laulja ja muusiku platsil olnud enam kui 70 000 pealtvaatajaga. Helilooja, koorijuht ja muusikaõpetaja Sirje Kaasik võttis noorte laulu- ja tantsupeo kokku ühe sõnaga – vapustav. Loe muljeid Lääne Elu paberlehest.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz