1

Lääne Elu paberleht laupäeval, 13. mail

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

lel1305001

IRL muutis valimisliitude suhtes meelt

Isamaa ja Res Publica Liit jättis kohalike valimiste reglemendist välja punkti, mis ütles, et valimisliitudes kandideerijad võidakse erakonnast välja visata. Mõnele läänlasele tuli see otsus liiga hilja – selleks ajaks olid nad juba ise erakonnast lahkunud.

Hanila tahab vallamuuseumi kolida Vatla mõisa

Vatla mõisas kool sügisest enam ei tegutse ning selle tõttu otsib Hanila vald võimalusi koolist tühjaks jäävaisse ruumidesse tuua tegevust. Üks variant on kolida sinna vallamuuseum.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kuidas
kuidas

saab panna artiklile sellise pealkirja ?! Jäid ise süüdi?!

wpDiscuz