Haapsalu aukodanikuks saab Kaia Kanepi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Kanepi Foto: Arvo Tarmula / arhiiv

Haapsalu linnavolikogu otsustas tänasel istungil ühehäälselt, et Haapsalu aukodaniku tiitli saab sel aastal Kaia Kanepi.

Haapsalu linnavolikogu haridus- ja kultuurikomisjoni aseesimees Ülo Kalm ütles linnavolikogu ees seistes, et aukodaniku tiitlile esitati tänavu üks kandidaat – endine tipptennisist Kaia Kanepi.

„Kaia Kanepi on mitmeid aastaid Haapsalu nime maailmakaardil hoidnud ja seda maailmas tutvustanud,” põhjendas Kalm, miks Kanepi kandidatuur pälvis komisjoni toetuse.

Linnavolikogu kõik 12 istungil viibinud liiget hääletasid Kanepile aukodaniku tiitli andmise poolt.

Tiitel antakse üle Haapsalu linnapea ja volikogu esimehe Eesti vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtul 23. veebruaril Haapsalu kultuurikeskuses. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enna
7 aastat tagasi

Kaia on küll tubli (kahjuks haridustee poolik), kuid mul on kahju teenekamatest inimestest nagu näiteks Endel Vooremaa või Vaiko Voorema kellel on palju sära-
vamaid tiitleid ja Vaiko on veel ka olümpiatule süütaja.

põder.
7 aastat tagasi

Reimost ei saa aukodanikku kuna tema lubatud tasuta internetti ootame juba 3,5 aastat ja varsti pole ka Ridalat!

Kama2
7 aastat tagasi

Nebokat saab Ridala valla aukodanikuks.

Tõnn
7 aastat tagasi

Aga Reimo Nebokat? Mina ütleks küll, et keegi pole rohkem Haapsalule säravat feimi toonud kui Reimo.

tore
7 aastat tagasi

Aitäh otsustajatele ja õnnitlused Kaiale! Kindlasti on paljud uhkust tundnud Kaia arvukate võitude üle ja just Haapsalu kodanikuna. Ei tea ega tunne teda isiklikult kuid pöialt olen talle alati hoidnud.

Olukord
7 aastat tagasi

Kindlasti väga väärt ja põhjendatud otsus