Reformierakond püüdis Urmas Suklese kaudu Keskerakonnaga läbirääkimisi alustada

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Sukles-Karilaid tarmula

2011. aastal juhtisid Urmas Sukles ja Jaanus Karilaid koos Haapsalu linna. Foto: Arvo Tarmula

Reformierakonna juhtkond püüdis esmaspäeval Haapsalu linnapea Urmas Suklese vahendusel Keskerakonnaga võimalikust koostööst rääkida. 

„Esmaspäeval kella 11.30 paiku helistati Reformierakonna juhtkonnast samasse parteisse kuuluvale Haapsalu linnapeale Urmas Suklesele. Palve oli, et Sukles helistagu Keskerakonna aseesimehele Jaanus Karilaiule ja öelgu, et koostöö suhtes võiks olla avatum, kirjutas Postimees täna.

Jaanus Karilaid ütles Lääne Elule, et Urmas Sukles sel teemal temaga tõesti rääkis, kuid see ei viinud erakondade läbirääkimisteni. „Viisaka inimesena kuulasin ta ära ja tänasin, aga olime juba varem seadnud prioriteediks läbirääkimised sotsiaaldemokraatliku erakonna ja IRL-iga. Võtsime jutu teadmiseks.”

Karilaiu sõnul algavad ametlikud koalitsiooniläbirääkimised Keskerakonna, SDE ja IRLi vahel kohe pärast peaminister Taavi Rõivase umbusaldamist. Umbusaldamine algab kell 14.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
no
7 aastat tagasi

mida head seal telefoni teel paika panite,millal uus trenniaeg on või et kuidas suku 2017 kesiku kuues võimule tuleb?

ref
7 aastat tagasi

Refid on väga materialistlikud tegelased- võta toiduahela sutuke riigi tissi otsast ära ja see kamp jookseb ruttu laiali( nagu koonukad).

mida
7 aastat tagasi

need teised koalitsiooniparteid siis samal ajal tegid kui ref.riiki madalseisu ajas. Ei ole ega tule siinkunagi õigus ja õiglus avalikuks- üksteise süüdistamine ja sarjamine käib edasi, pole vahet, kes kellega uue valitsuse kokku paneb, nagunii varsti jälle kisa lahti.

kodanik
7 aastat tagasi

Refid on viinud riigi madalseisu ja Sukles on viinud linna võlgadesse, Olgu nad neetud Kahju et kesikud pole veel aru saanud kui kahepalgeline on Karilaid. Loodame et see teadmatus kaua ei kesta.

PinkPlonk
7 aastat tagasi

Noh, vähemasti reformerid ei vastuta enam ja saavad ise kesikutele ja sotsidele kaikaid kodarasse loopida.

naljatilk
7 aastat tagasi

äääh, läänlaste roll ,on olla igavesti …hyljatud ääremaa, Trooja hobuse -võrdlus, on kohatu, … haa haa, läänlased ja trooja hobune… no tõesti- peris hea nali vähemalt!!!

Unesnôiduja
7 aastat tagasi

Läänlaste roll Eesti poliitmaastikul paistab olla Trooja hobuste rollis.

aga
7 aastat tagasi

Jutud käivad et Sukles läheb peagi ise Karilaiu leeri.kuidagi peab ju võimule saama

öudne
7 aastat tagasi

toiduahel löhki, vaesus majas, laululuike ei aita ka see rahapuu, kus otsas mündid kasvavad, sooja saab ainult veel jooksuga

2. kodanik
7 aastat tagasi

Nagu näha, polnud ka Reformierakonnal vasakpöörde vastu midagi. Nüüd on lihtsalt hapud viinamarjad ja sülitatakse tuld ja tõrva.