Maastikurattasarja Marimetsa Kapp Vormsi etapi võitis Caspar Austa

Avatar

Liina Valdre

liina.valdre@le.ee

Eile jätkus Lääne Eesti maastikurattasari Fixus Sport Marimetsa Kapp Paf Vormsi V rattamaratoniga, mille põhisõidu pika distantsi võitis Caspar Austa.

Vormsil toimunud sarja neljandal võistlusel osales 370 ratturit. Vormsi saarele uskumatult pikal 45,5 km pikkusel põhisõidul osales 178 ratturit. Lühemal 25,5 km pikkusel distantsil aga 139 ratturit. Lisaks sõitis lastesõitudel 53 väikest rattasõpra, teatasid korraldajad.

Fixus Sport Marimetsa Kapp põhisõidu pika distantsi võitis Vormsil Caspar  Austa TÜASK-st ajaga 01:29:55, põneva tasavägise sõidu lõpetasid teisest neljandani sama ajaga 01:30:09 järjestuses Joonas Maanurmne VeloplusTorq Pro Teamist, Kristo Sepp Redbike/Hiiekost ja Rivo Pajur VeloplusTorq Pro Teamist.

Parim naine põhisõidu pikal distantsil oli Tatjana Dobolina Spordipartnerist ajaga 1:41:48. Teise koha naistest sõitis välja Gerda Algre Jalgrattaklubist Paralepa ning kolmandana Kadri Kangur Tervisespordist.

Põhisõidu lühemal distantsil sõitis pikalt eest ära ning võitis Rait Ärm Porter Racingust ajaga 0:54:25, teine Rando Marten Evendi samuti Porter Racingust ja kolmas Lauri Tamm KJK-st. Parim naine lühemal distantsil oli Kädi Raadla Suusaklubist Sula ajaga 01:01:06.

Marimetsa Kapp jätkub Hiiumaal, Hiiumaa V rattamaratoniga 20. augustil.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz