Marimetsa Kapp sai avapaugu Palivere Rattamaratoniga

Palivere rattamaraton. Foto: erakogu
Palivere rattamaraton. Foto: erakogu

Aastase vahega toimus Marimetsa Kapa Palivere rattamaraton, mis oli ühtlasi ka sarja avaüritus, mis meelitas kohale ligi 400 rattasõpra koos kaasaelajate ning fännidega.

Traditsiooniliselt jagus tegemist nii väiksematele kui suurematele spordisõpradele. Olid nii laste – ja tillusõidud kui ka 36kilomeetrine maraton ning 15 kilomeetrine poolmaraton. Hoolimata tavapärasest lühematest distantsipikkustest jätkus põnevust ja sõidurõõmu kõigile, sest rada oli mitmekesine, kuhu jagus nii tehnilisemaid kui ka hingetõmbamise ja joogipausile sobivaid rajalõike.

Kõigi finišeerijate nägudelt võis välja lugeda väsimust, kuid võidurõõm ja eneseületus olid siiski põhilised. Kõik lapsed said finišis jäätise.

Põhisõidu maratoni parimad mehed olid Raido Saar ajaga 01:22:31 (RedBike), teine Greg Hallop ajaga 01:22:42 (AT Sport) ja Josten Vaidem ajaga 01:23:08 (Viljandi Rattaklubi).

Parimad naised Palivere põhidistantsil olid Tatjana Dobolina ajaga 01:40:15 (Spordipartner), Reeda Tuula – Fjodorov ning Maris Lillep 01:41:33 (mõlemad Redbike), kes selgitasid paremuse finišiheitluses.

Poolmaratoni võitjaks tuli lõpuheitluses Robin Vahter ajaga 00:34:32 (JRK Viiking). Järgnesid Ragnar Sirk(NRK) ja Virgo Mitt (Pärnu Kalev).

Parimaks naiseks poolmaratonil tuli Kristiina Kõll-Grünberg ajaga 00:38:48 (Porter Racing). Head sõitu näitasid ka Maria Treier (CFC) ja Lauren Pohl (CFC). Kolm parimat naist olid ühtlasi ka oma vanuseklasside võitjad.

Laste kahe kilomeetri sõidu võitjad olid Oskar Lemloch (CFC), Georg Salupuu (Kuusalu Rattaklubi) ja Hardy Grünberg (Porter Racing). Kõige kiirem tüdruk oli Berit Grünberg (Porter Racing).

Ühe kilomeetri parimad olid Kristofer Kivilo (RedBike), Dominic Ormus ja Johanna Linnas.

Võistkondade arvestuses võttis ülinapi võidu Redbike, edestades ProShop Teami vaid ühe punktiga. Kolmanda koha saavutas AT Sport Team. Naiskondade arvestuses võitis RedBike Team naised, teiseks tuli Spordipartner Racing Girls ja kolmanda koha saavutas CFC kiired ja vihased.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments