Andrus Karnau Ringvaates: nägin EKRE kõnekoosolekul kõrget poliitilist pilotaaži

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

lääne elu karnauPärnumaal kahel EKRE kõnekoosolekul käinud Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau (pildil) sõnul on partei eestkõnelejad kõrge poliitilise pilotaažiga ja suudavad inimesi hirmutada otsest valest hoidudes, vahendas ERRi uudisteportaal.

Karnau kirjutas kõnekoosolekutest reportaaži, mis hakkas kulutulena sotsiaalmeedias levima. Ta ütles intervjuus "Ringvaatele", et poliitilised jõud, kes kasvatavad kiiresti populaarsust, on ajakirjanikele tõeline maiuspala ja kõrgendatud huvi objekt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kar
7 aastat tagasi

nau tahtis lihtsalt kannuseid teenida!

einoh,
7 aastat tagasi

no ma ei tea, kumb pool peltsebul on, aga peltsebuli aetakse välja peltsebuliga, kas tõesti ühesugused mõlemad

Valentin
7 aastat tagasi

Igal erakonnal on õigus kuulutada oma tõde, kui see ei ole kuritegelik. Ja tõde ta on, sest valet ei suutnud hr. Karnau tuvastada. Ja toetajaid nad leiavad, ei tea, miks küll…?

olaf
7 aastat tagasi

A. Karnau oli eilses saates suhteliselt tagasihoidlik. Tundub, et oleks nagu aru saanud, et temaatika on lai ja üksi hulpimine midagi või kedagi naiivselt maha tehes ei vii kuhugi. Aga võib-olla ma eksin. Aga edu talle maailma avastamisel.

Hea,et
7 aastat tagasi

…Eestis on veel sònavabadus ja terve mòistus enamuses sàilinud. See Ekre vàljendab lihtsalt muret meie laste tuleviku pàrast. Ja saab tulevastel valimistel kindlasti palju rohkem hààli. Ainult napakas òpib oma vigadest. Kuidas osa moslemi illegaalidest end uues kodus ùlal peab,on tihti uudistest nàha. Ja tulema jààvad nad napakate kodumaale,kus neile kòik kinni makstakse,aegade lòpuni…

uurija
7 aastat tagasi

Kris sa oled ise Reformi valija.

maiuspala
7 aastat tagasi

Aga miks ei ole otsereportaazi autorollo kohtusaalist? :O
Seal paistab, et piloteerivad tõelised “piloodid”! 😉 Sellise roiskuva kapitalismi valgustamine oleks rahvale tõeline maiuspala!

Lehel
7 aastat tagasi
Reply to  maiuspala

Seda tahaks tõesti näha ja kuulda

Ringvaates
7 aastat tagasi

esines Karnau suht objektiivselt. Seevastu see blondiin Lõbu üritas igati halvustada ja provotseerida. Valitsuspoliitikute puhu suuremat pugejat temast pole.

2. kodanik
7 aastat tagasi

Ega siis EKRE ainukesena rahvast hirmuta. Mind tegi murelikuks näiteks üks hull, kes lubas Eestist põhjamaa teha. Ei ole tõesti tahtmist Malmö kodanikuks saada….

kris
7 aastat tagasi

Ega reformirakonna valija Karnau ei saagi muud moodi meedias rääkida.