Lääne Elu paberleht neljapäeval, 14. aprillil

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

lel1404001
 
Kaia Kanepi teatas, et tervis ei luba enam tipptennist mängida
 
Spordiajakirjanik Jaan Martinson: „Kaia näitas kohati, et tema lagi ei võinud olla mitte lihtsalt suure slämmi turniiri poolfinaal, vaid ka võitmine. Piisab, kui vaatame, kes Kaia tippvormi aastail suure slämmi turniire võitsid. Osa neist oli tasemelt sel ajal temaga võrdsed või isegi nõrgemad."
 
Kohvik Haapsalu Raamat avaneb sel kevadel uut moodi
 
Haapsalu Raamatu avavad uues kuues toitlusega varemgi tegel- nud Haapsalu ettevõtja, kokapa- beritega Martin Tamm ja Lääne- maa juurtega kokk Demo Kaev.
 
Haapsalus näeb vägevat rahvatantsu
 
Laupäeval saab Haapsalus kultuurikeskuse laval teoks kuues Maie Orava tantsude võistutantsimine. „Ma kutsun tõesti kõiki huvilisi kultuurimajja, sest sellise tasemega rahvatant- su Haapsalus naljalt ei näe,” kinnitas seekordse võistutant- simise korraldaja, tantsurüh- ma Lustlik juhendaja Ulrika Grauberg.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments