ERR: Läänemaa koolijuhid käisid metsas seiklustreeningul

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänase Hommikutelevisooni uudistes oli lugu sellest kuidas Läänemaa koolijuhtidel tuli ühisel seiklustreeningul end nii füüsiliselt kui ka vaimselt proovile panna.

Seiklustreening, mille käigus läbiti Haapsalu külje all Paralepa metsas asuvaid kontrollpunkte, õpetas osalejatele ühise eesmärgi nimel töötamist, vahendasid ERR-i teleuudised.

Seda kõike tehti aga lõbusas võtmes, näiteks tuli leida silmaklappe kandes metsas üles köis, millest tuli seejärel moodustada õigete mõõtudega ruut. Teises kontrollpunktis tuli aga pimedatel abilistel tuua üle joogipurkidest tehtud miinivälja ära kannatanu, kes oli oma päästjatele silmadeks.

Tavalisest erinevas olukorras lahenduste otsimine kasvatab võimet hakkama saada ootamatustega ka igapäevatöös.

"Igas meeskonnas on hetki, kus sa pead olema juht, sa pead olema alluv, sa pead olema vastutaja," märkis Lihula Gümnaasiumi direktor Janar Sõber.

"Igasugune selline praktika väljaspool kontorit on tervitatav ja hädavajalik, et päris elu ikka ära ei unustaks."

Seiklustreeningu aktiivse osa lõppedes suundusid koolijuhid tagasi klassiruumi, kus analüüsiti, milliseid meeskonnatöö põhimõtteid päeva jooksul lahendatud ülesannete täitmisel kasutati.

Hommikutelevisiooni uudislugu saab vaatada siit

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments