Eesti Ekspressi peatoimetajaks saab Erik Moora

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tujurikkuja rekvisiidid foto Taavi Arus/Delfi

"Riigimeeste" seriaali autor ja "Tujurikkuja" produtsent  Erik Moora on 11. aprillist Eesti Ekspressi peatoimetaja. Postimees/Scanpix

11. aprillist asub nädalalehe Eesti Ekspress peatoimetajana tööle audiovisuaalse meedia, turunduse ja politoloogia kogemusega Erik Moora, teatas BNS.

Moora on lõpetanud Tartu ülikooli politoloogia eriala. 2008 asutas ta Catapult Films OÜ, töötades viimased üheksa aastat poliitiliste kampaaniate konsultandi, reklaamfilmide produtsendi ja stsenaristina.

Moora on olnud ETV „Erisaate“ toimetaja, üks „Riigimeeste“ seriaali autor ja „Tujurikkuja“ produtsent. 2006-2011 oli Moora Raadio 2 saatejuht.

" Ekspress on minu jaoks alati tähendanud põnevaimat ajakirjandust, mida teeb Eesti tugevaim ja informeerituim toimetus. Tänu neile ongi see leht nii värske, paljastusterohke, aus ja mänguline," ütles Moora. "Tahan julgustada ja otsida uusi viise, kuidas märgata põnevaid tendentse enne, kui neist räägivad kõik teised."

Ekspress Meedia tegevjuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul võeti Eesti Ekspressi peatoimetaja kohale sobiva inimese leidmiseks teadlikult rohkem aega, et ühendada muutuv ja üha nõudlikum meediaturg õige inimesega.

"Lugeja ootab täna meediaväljaandelt lisaks tugevale sisule ka kaasaegset pakendamist. See eeldab erinevate kanalite ja multimeedia lahenduste kasutamist, pidevat innovatsiooni ja digitaalse ning paberlehe maailma vahel tasakaalu leidmist,” ütles Ekspress Meedia tegevjuht Mari-Liis Rüütsalu. „Erik Moora toob toimetusse väga tugeva kompetentsi tele- ja laiemalt audiovisuaalse meedia maastikult, mis aitab lugejale uusi elamusi pakkuda."

Eesti Ekspressi eelmine peatoimetaja Allar Tankler siirdus jaanuaris perega Luksemburgi elama.

BNS

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments