0

Kevadisel koolivaheajal toimub Haapsalus linnalaager

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Koolivaheaeg_plakatKolm laste ja noortega tegelevat asutust Haapsalus – Iloni Imedemaa, Haapsalu Noorte Huvikeskus ja lasteraamatukogu korraldavad koolivaheajal, 21. – 23. märtsini 1. – 4. klassi lastele ühise linnalaagri.

Merekultuuriaastale sobivalt on laagril lõbus pealkiri „Kõige tähtsam on leida paat!“.

Ühise ettevõtmise eesmärk on pakkuda Haapsalu lastele koolivaheajal sisukat ja harivat, samas mängulist ning lõbusat tegevust.

Kolm päeva on täis toredaid ettevõtmisi nii Iloni Imedemaal, noortekeskuses kui raamatukogus. Lapsed saavad meisterdada, osaleda aardejahis, omandada meteoroloogia ja mereohutuse alaseid teadmisi, kuulda ja kirjutada vahvaid lugusid merest, teha teatrit ja palju muud.

Iloni Imedemaa juhataja Anne Andrejevi sõnul on selline ühise laagri korraldamise koostöövorm kolme asutuse vahel esmakordne. „Üheskoos on hea lastele võimalikult mitmekesist ja põnevat programmi pakkuda. Loodetavasti on laagris osaleda soovijaid rohkesti ja saame sedalaadi ettevõtmised traditsiooniks muuta,“ lisas ta.

Laagrisse saab registreeruda 15. märtsini e-maili kaudu. Registreerimisel palume märkida: lapse nimi, klass, vanus, kool ja lapsevanema kontaktid. Laagri maksumus lapse kohta on 10 eurot. Juhul kui samast perest on osalemas mitu last, on osalustasu 8 eurot lapse kohta. Hind sisaldab lõunasööki kolmel päeval.

Lisainfot näeb Sihtasutuse Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid kodulehelt.

Projekti toetab Eesti Kultuurkapital ja Haapsalu linn.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz