Parvlaev Regula jäi hommikul jäävangi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Parvlaev Regula Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Regula Rohukülas 003 (Urmas Lauri) (9)Parvlaev Regula jäi täna hommikul jäävangi. Foto: Urmas Lauri

Täna hommikul kell 6.30 Rohukülast väljunud parvlaev Regula jäi Rukkirahu juures jäävangi, kirjutab Maaleht.

"Istume kella seitsmest Rukkirahu juures jäävangis. Praegu (07.45) tuli appi Vormsi praam, mis üritab St Olale ringi peale teha, et jää liikuma saada. Peaasi et see väikseke ise siia kinni ei jääks. Teiselt poolt üritab läheneda Regula. Aga pole teada mis edasi saab, sest oleme jäävangis kõige kitsamas kohas, kust teine praam mööda sõita ei saa," kirjeldas hommikust olukorda üks Regulal viibiv hiidlane.

Kell 9 paiku oli Regula end tänu Hiiumaalt tulnud St Olale vabasse vette pukseerinud. "Kapten andis just teada, et peame ootama, millal St Ola tagasi sõidab ja võtame talle siis sappa," rääkis hiidlane.

Väinamere Liinidest öeldi, et laevaliiklus on raskete jääolude tõttu häiritud ja kui kaua Regula vabastamine aega võtab, ei ole veel teada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
oll
8 aastat tagasi

Toimetamist veel palun 🙂 Segaseks jäi, kumb laev kinni oli. Maalehest sai pilt selgemaks, et Vormsi laev üritas siiski Regulale ringi peale teha.