LOETUIMAD LOOD 2015. Lunev: Vähese häältesaagi põhjus võis olla säästukaardisüsteemi rike

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Avaldame 2015. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.

 

2. märts 2015

Raimond Lunev (1)Raimond Lunev. Foto: Arvo Tarmula

 

IRLi ridades Riigikokku kandideerinud Haapsalu Tarbijate Ühistu juht Raimond Lunevi sõnul võis olla tema kesise häältesaagi põhjus eilses üleriigilises tarbijate ühistuste säästukaardisüsteemi rikkes.

Lunev kogus 266 häält. "Muidugi on see nõrk, lootused olid palju suuremad," nentis Lunev. 1. märtsil tabas Lunevi sõnul tarbijate ühistute säästukaardisüsteemi seni teadmata põhjustel tehniline rike.

"See tekitas palju ebameeldivusi ja oli just valimiste päeval. Kliendid olid küllaltki rahulolematud. Müüjad said võtta ja mina kui pealik ka. Arvata võib, et see IT-probleem läks mulle kraesse," ütles Lunev. Oma kampaanias oli Lunev panustanud päris palju reklaamidele, mis olid üleval tarbijate ühistu kauplustes.

Kui Läänemaa valija võis Lunevi teada siiski ka varasemast ajast, siis Hiiu- ja Saaremaal käiski põhiline kampaania läbi sealsete tarbijate ühistute poodide.

IRL tegi kesise tulemuse üle kogu Eesti. "Uued erakonnad tulid samasse nišši ja tänu sellele sai IRL kõige rohkem kõrvetada," selgitas Lunev IRLi tulemust.

Lunev ei plaani uuesti riigikokku kandideerida. "Kohe [valimiste] alguses mõtlesin, et proovin ja kui õnnestub, siis õnnestub ja kui ei õnnestu, siis ei õnnestu, aga rohkem ma enam riigikokku ei kandideeri," lausus Lunev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
viitab
8 aastat tagasi

e- hääletuse apsule

kes
8 aastat tagasi

Lunevi ja IRL-nüüd välja lunastab,erakond juba tagantpoolt esimene