Siilats ilmutas oma nägemuse sadamatülist

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

haapsalu-rahvavabariik

Haapsalu Grand Holm Marina omaniku Viktor Siilatsi vastilmunud raamat „Haapsalu Rahvavabariik. Teejuht poliitikute, ametnike ja meediaga suhtlemisel”, annab sadamaomaniku nägemuse Haapsalu sadamatülist.

Siilats kirjutab raamatu eessõnas,et see on tegelikult ühe jahisadama, ehk Grand Holm Marina lugu. „Kes tahab teada, kuidas sellenimeline sadam korduvalt avati ja suleti, kuidas poliitkud seda kaaperdada tahtsid ning mis lõpuks ikkagi sai — asugu kohe loo kallale ning ärgu lasku ennast vahepaladest ja tõendavatest illustratsioonidest eksitada,” kirjutab sadamaomanik.

Siilats lisab, et nõudlikuma lugeja jaoks on ta kirja pannud ka põhjused, seosed ja paralleelid. Kes meid ja meie riiki tegelikult juhib ja kuidas ta seda teeb. Kes tõmbab niite, kes traate. 

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kj
6 aastat tagasi

Lugesin ka.Ikka väga hästi kirjeldab seds elu siinses mudalinnas.

Velirand
6 aastat tagasi

Lugesin 🙂
Siilats, vaeseke, paneb ju osade asjade tõlgendamisega ikka päris puusse! Mõned faktikesed ka pisut viltu läinud. MKMi koosoleku protokoll on samas päris lõbus lugemine. Aga ega see solgiämbri Haapsalu peale tühjaks valamine talle nüüd kasuks küll ei tule.

k
6 aastat tagasi

Oleks Siilatsi kaliibriga mehi rohkem Haapsalus tegemas!

Vanamees
6 aastat tagasi

Koristagu oma sild jalust ära! Miks kaaberdasid mere!