Lääne malev saadab Pärnusse Orkaanile ligi 200 võitlejat

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Orkaanile minek

Suurtele sõjamasinatele jääb Haapsalu vanalinn kitsaks. ARVO TARMULA

Kalitseliidu Lääne malev saadab nädalavahetusel Pärnusse kolme maleva ühisõppusele Orkaan umbes 170 võitlejat.

Orkaanile minek algab reede õhtul, mil kaitseliitlased kogunevad ja saavad kätte varustuse, kuid 170 inimese riiete ja moonaga varustamine pole nii suur probleem kui parkimine. Lääne maleva instruktori ja kompaniiülema Heino Rebase sõnul peavad õppusele minejad jätma Lahe tänavale maleva staabimaja juurde oma autod, aga ruumi on seal kasinalt.

Orkaan on Lääne, Saare ja Pärnumaa maleva ühisõppus, mida malevad korraldavad vaheldumisi. Tänavu on Pärnumaa maleva kord, õppus käib peamiselt Pärnu linnas, ütles Rebane.

Parkimine Lahe tänaval staabimaja juures laheneb, kui Lääne malev rajab endale Kiltsi lennuväljal neljast angaarist koosneva aiaga piiratud ja valvatud tagalakeskuse. Siis läheb formeerimine Haapsalu vanalinnast lennuväljale,kus on ruumi nii varustusele kui ka kaitseliitlaste autodele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tühermaa
8 aastat tagasi

Haapsalu raudteejaama kõrval on suur tühermaa, miks sinna ei võiks parklat rajada? Lahe tänav ei ole tõesti õnnestunum valik suurte autode parkimiseks kahel pool sõiduteed.