Haapsalu politseimaja esimesele korrusele tuleb korralik teenindussaal

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Politseimaja

Haapsalu politseimaja Lossiplatsil läheb uuel aastal remonti. ARVO TARMULA

Haapsalu politseijaoskonna maja esimene korrus läheb uuel aastal remonti, et teha esimesel korrusel ruumi korralikule teenindussaalile.

Politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin selgitas, et praegu on esimene korrus kõle ja inimestel on ebamugav politseinikuga läbi paksu klaasi suhelda. Remondi käigus lõhutakse osa vaheseinu ja maja vasakusse tiiba tuleb teenindussaal.

Pärast remonti kolib Jaama tänavalt Lossiplatsile politseimajja ka kodakondsus- ja migratsioonibüroo.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eks raha
8 aastat tagasi

….peab liikuma,erakondade sponsorid tahavad pappi tagasi. Aga pàris mùstika on see,et patrullid viidi kesklinnast 3,5 kilomeetri kaugusele mere ààrde.Et keegi ei tuleks ukse taha kolistama. Nii nad vuravadki mòttetult edasi- tagasi. See aga suurendab tunduvalt sùndmuskohale jòudmise aega ja kùtusekulu. Aga mis sest- politseis on ju kuupalk….

pook
8 aastat tagasi

Soojas mugavas ruumis ja pehmetel istmetel on mõnus õlut rüübata.

nali
8 aastat tagasi

Ikka ringiratast, ringiratast. Lammutame, ehitame ja jälle lammutame, kolime ja nimetame ringi… peaasi -raha liigub!

õige
8 aastat tagasi

tegu kolida “Passilaud” politseimajja. Praegune asukoht ei sobi üldsegi. Trepi, trepid, mis ei ole sugugi mitte inimsõbralik.