0

Maanteeameti Haapsalu teenindusbüroo piiras sularahaga arveldamist

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

ark

Maanteeameti Haapsalu teenindusbüroos saab tasuda sularahas vaid 10 eurost riigilõivu. ARVO TARMULA  

Kui pool aastat sai maanteeameti Haapsalu teenindusbüroos tasuda kuni 200 eurot riigilõivu sularahas, siis tänasest saab sularahas maksta vaid kuni kümne euro suurust riigilõivu.

„Üsna agarasti kasutati sularaha,” ütles Haapsalu teenindusbüroo juhataja Mati Tereping. Tema sõnul on täna vähemalt üks kodanik teenindusbüroost tagasi läinud, sest arvestas sularahas maksmise võimalusega. Kuni 200 eurot sai maksta sularahas 1. maist. 

Riigilõivu saab tasuda teenindussaalis olevas internetiühendusega kliendiarvutis ja teenindaja juures mis tahes panga deebet- või krediitkaardiga. Kui varem pidi deebetkaardiga riigilõivu tasudes maksma pangale teenustasu, siis nüüd teenustasu maksma ei pea. Kuni 10 euro suurust lõivu võetakse vastu endiselt sularahas.

Sularahaga arveldamist piirasid kõik maanteeameti teenindusbürood.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz