3

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 26. novembril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel2611001

Eesti kõige jämedam haavapuu kasvab Läänemaal

Pühapäeval käis paarkümmend loodushuvilist 95aastast hiidhaavapuud Keedika kandis vaatamas.

Pagulasi sotsiaalmeedias halvustanud politseinik lahkus töölt

Pagulasi pabulaiks nimetanud ja muid krõbedaid väljendeid kasutanud Haapsalu politseijaoskonna staažikas välijuht Viljar Põllula andis eelmise nädala esmaspäeval lahkumisavalduse.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont.
Tont.

Mina ja kòik mu tuttavad on esimesega sama meelt. Kuid ega mòned poliitikud enne mòistust pàhe ei vòta,kui ka meil paugud kàivad.

Ära leima
Ära leima
Laske lahti, kustutage kommentaare nii palju kui aga jaksate aga ei saa aru mis meie maal toimub. Täielik ulme. Tundub, et GeStaPo toimib. Või on see NKVD? Igatahes tuleb meelde 1940/1941 Eestis kui kõike seda vaadata mis meie väikesel maal meie väikese rahvaga nüüd juba täiesti avalikult ja varjamatult toimub. Euroopa Liiduga ühinemisel olid märgid olid kogu aeg õhus sellest mis meid ootas ja paljud seda ka teadsid. Info levib kuigi meil püütakse seda meeleheitlikult juhtida. Mulle isiklikult meenub veel 1987 ja 1990 vaheline aeg kui Eesti NSV seaduslik valitsus kodanlikke natsionaliste loogu hukka mõistis ja Interrinne migratsiooni kestva elujõu… Loe rohkem »
sama
sama

siin

wpDiscuz