4

Kadunud kajakisõitja otsingud jätkuvad

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kajakisõitja otsing Nõval ja Põõsaspeal. Eduard Laur

Enam kui nädal tagasi alustati Nõva kandis merel kadunuks jäänud kajakisõitja otsingud. Foto Eduard Laur

18. oktoobril Nõva lähistel kaduma jäänud kajakisõitja otsingud jätkuvad, kuid siiani pole meest leitud.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Tarmo Tomsoni sõnul kontrollis pühapäeval Rannaküla ja Riguldi vahelist rannikut nii mere kui ka kalda poolt paarkümmend vabatahtlikku, esmaspäeval politsei. „Põhirõhk on praegu rannikul, sest on selge, et suure mere pealt pole mõtet otsida,” ütles Tomson.

Kajakiga merele läinud 50. eluaastates mees jäi kadunuks 18. oktoobri pärastlõunal, mil Peraküla rannas olnud inimesed märkasid merel ulpimas punakat värvi paati. Pooluppunud kajaki leidsid ja toimetasid Dirhami sadamasse Osmussaare vabatahtlikud merepäästjad. Nõva Rannaküla sadamast leiti mehe auto koos treileriga.

Politsei käivitas samal õhtul mehe otsingud, kuid seni on need olnud tulemusteta.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Leidja
Leidja

28.10.2015, kell 17.15 Pakri ps, Lahepere laht, Leetse mõisa ja Pakerhordi tuletorni vahelisel rannal. Seega artiklis toodud “suure mere pealt pole mõtet otsida” oli viga.

töökaaslane
töökaaslane

Täna leiti üles.

Kaastunne
Kaastunne

Kaastunne omastele

töökaaslane
töökaaslane

Ei olnud treilerit,katusereelingute küljes oli kajakiraam.

wpDiscuz