Kullamaal hakkab Swedbanki nõustaja vastu võtma vallamajas

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Swedbanki meeleavaldus (31)

Swedbanki otsus pangabuss käigust ära võtta puudutab Läänemaal nelja valda. ARHIIV

Kullamaa vallas hakkab pangabussi asendav nõustaja vastu võtma vallamajas, ütles Kullamaa vallavanem Jüri Ott.

Swedbanki esindajatega kohtus Jüri Ott täna ja ütles, et on nõus pangale kasvõi oma arvuti andma, peaasi, et teenused ei halveneks.

Pärast seda, kui pngabuss enam ei käi, peaks Kullamaal hakkama sularaha saama tarbijate ühistu kauplustest, kellega pank loodab kokku leppida.

Jüri Ott nentis, et kauplusest sularaha välja võtta on mugavam kui pangabussist, sest kauplus on lahti iga päev.

Nõustaja kohta ütles Ott, et sellele leitakse ruumid vallamajas, kuid esialgu tuleb jälgida, kas rahvas nõustajat üldse vajab.

Swedbanki otsus võtta pangabuss käigust ära puudutab Läänemaal Hanila, Lihula, Noarootsi ja Kullamaa valda. Hanila vallas Virtsus ja Lihulas on olemas sularahaautomaat, Noarootsis ja Kullamaal hakkab sularaha pangabussi asemel saama toidupoest. Ülejäänud bussis pakutud teenused võtab enda kanda nõustaja, kellele kohalik omavalitsus peab leidma ruumid. Noarootsi vald pole esialgu kindel, kas ta panganõustajat üldse vajab, sest nõustajast rohkem vajab rahvas sularaha välja võtmise võimalust.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments