Läänemaa aasta ema on Ingrid Danilov

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ingrid Danilov. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaa aasta ema 2015 aunimetuse pälvis Haapsalu kutsehariduskeskuse direktor Ingrid Danilov, kes on hooliv kolme haritud tegusa täiskasvanud lapse ema ja nelja lapselapse vanaema.

Maavanema kohusetäitja Kristel Jupits märgib oma otsuses, et Ingrid Danilovil on alati jätkunud tähelepanu ja aega lähedaste jaoks. Ta on pere kõrvalt suutnud olla tegus ametialaselt nii Haapsalu linnavolikogus kui ka Haapsalu kutsehariduskeskuses.

Aasta ema valisid Anneli Vaarpuu, Kaasi Almers, Kersti Lõhmus ja Kristel Jupits. Danilovi kandidatuuri esitasid tema lapsed, ütles Jupits.

Mullu oli Läänemaa aasta ema Vivian Hallik Haapsalust, kes on üles kasvatanud seitse edukat ja tublit last ning üle 40 aasta tegelnud Haapsalu linna alushariduse edendamisega, juhtinud kaua Vikerkaare lasteaeda.

Lääne maavalitsus andis aasta ema aunimetust välja teist korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ohjummel
8 aastat tagasi

Muig, tundes seda inimest veidike, siis ei ütleks küll, et ta tiitli vääriline on :S Naljanumber lausa 😀

siuts
8 aastat tagasi

Ema pole võimalik valida, paraku vaid tunnustada, et tal jagus aega ning tähelepanu ka lastele ja lähedastele töö kõrvalt. Muidugi pole see ju tema ettepanek, vaid laste oma, kes näitavad oma tänulikkust, et nendest on saanud haritud täiskasvanud inimesed.
Mina sellise tiitli väljaandmist üldiselt ei toeta. Pole midagi imelisemat kui väikesed lapsekäed ulatavad sulle kimbu võililli ning kohmaka karukallistuse.

Aga soovin õnne EMALE, keda pärjati aasta emaks.

Linnaelanik
8 aastat tagasi

Palju õnne Ingrid! Kindlasti väärt seda tiitlit.

kas
8 aastat tagasi

tegemist oli kohalike valimistega, järgmine kord valivad juba 16 aastased

Marget+V.
8 aastat tagasi

Hea valik, palju õnne!

Lugeja
8 aastat tagasi

Kui Daniilov oleks ikka meie linnapea küll meil oleks siis tore elu, villis viidaks vana rauda minema ja päike tõuseks hommikuti tunda aega varem ja päev algaks pioreeri koondusega.

Lugeja
8 aastat tagasi

Siret! Miks oma ettepanekut ei esitanud ja tagantjärgi targutamine pole parim tegevus!

Siret
8 aastat tagasi

Kindlasti mitte parim valik.

NLKP
8 aastat tagasi

Ja kindlasti endiste kommnorte seast parim valik. Meil on hea ameel et me seni ajani nii ilusi kõik kokku hoima ja teineteist rarketel hetkedel toetame ja teineteist ei unusta.

blaa,+blaa,+blaa
8 aastat tagasi
Reply to  NLKP

Tore. Kirjaoskamatud on kommenteerima hakanud. Õpiks algul kirjutama ja seejärel tarkust näitama.

Anonüümne
8 aastat tagasi

Väga tore! Olen nõus, see oli ilus tiitel Ingridile ja kindlasti on ta seda väärt! Väga töökas inimene, kes jõuab tegeleda ka kõige selle kõrval oma pereliikmetega! Armas kingitus emadepäevaks! 🙂