Uuemõisas tegutsev Swecon Eesti loodab avada Tallinnas uue töökoja

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Elna Siimberg (5)

Swecon Eesti juhataja Elna Siimberg loodab avada 2015. aastal Tallinnas uue töökoja. Foto: Arvo Tarmula.

Lääne Elu uuris suuremate Läänemaa ettevõtjate käest, mida nad loodavad aastast 2015, kuidas läks neil mullu ja mida arvavad nad Eesti üldisest majanduskliimast.

Elna Siimberg, Swecon Eesti juhataja

2014 oli tavaline aasta ja oli meil enam-vähem sama kui 2013. Ootame ikka paremat aastat kui vana, aga kuidas see lootus täitub, ei tea, sest majanduslikud eeldused ei ole Eestis ju eriti muutunud. Kavatseme laieneda Tallinnas. See on meil ammu plaanis olnud. Loodame, et suudame selle 2015. aastaga valmis saada. Praegu on Tallinnas müügiesindus, aga tahame sinna teha ka töökoja. Uuemõisas olev töökoda jääb samuti alles.

Nagu kuuleme, kuidas raadios ja televiisoris räägitakse, ei ole Eesti majanduskliima kõige parem. Eesti majandus tugineb väga suures osas ekspordile ja kui Eesti põhilistel ekspordipartneritel ei lähe hästi, võtame kas või kõige lähemad naabrid Soome ja Venemaa, ei saa ju ka Eestil hästi minna. Meie müüme Eesti turul, aga eks meie kliendid nagu puidutööstus, teedeehitajad ja turbatootjad ekspordivad ju kõik naaberriikidesse.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments