K.Met loodab tänavu 10-15% müügitulu kasvu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mardo Leiumaa (5)

Mardo Leiumaa sõnul loodab traaditootja K.Met kasvatada 2015. aastal müügitulu 10-15%. Foto: Katrin Pärnpuu.

Lääne Elu uuris suuremate Läänemaa ettevõtjate käest, mida nad loodavad aastast 2015, kuidas läks neil mullu ja mida arvavad nad Eesti üldisest majanduskliimast.

Mardo Leiumaa, K. Met ASi juhataja

Tänavu ootame eelmisest natuke paremat aastat. Väga suuri eesmärke selleks aastaks ei ole. Proovime mõned aastad oma tootmist lihvida. Müügitulu plaanime kasvatada 2015. aastal 10–15%. Meie toodang läheb ekspordiks. Peamine maa on Austria, millele järgnevad Rootsi, Soome ja Taani ning siis Läti ja Leedu. Loodame sel aastal jõuda Saksamaa turule.

2014 oli meil tagasihoidlik-rahuldav. Kui vaadata, mis on Eesti ümbruskonnas toimunud, eriti ida pool, siis lähevad kõik ju ettevaatlikuks. Eks ole see meilegi natuke mõju avaldanud. Eesti majanduskliimal iseenesest praegu tegelikult väga häda ei olegi. Pigem on inimesed optimistlikumad kui eelmise aasta alguses või keskel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments