Sulev Saareväli: Üritame lihvida seda, mida oleme teinud paarkümmend aastat

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Sulev Saareväli

sulev saareväli (2)

Omanik Sulev Saareväli ootab Est-Transile head aastat. Foto: Arvo Tarmula.

Lääne Elu uuris suuremate Läänemaa ettevõtjate käest, mida nad loodavad aastast 2015, kuidas läks neil mullu ja mida arvavad nad Eesti üldisest majanduskliimast.

Sulev Saareväli, ASi Est-Trans Kaubaveod omanik

Ootan Est-Transile ikka head aastat. Üritame, et inimestel oleks tööd ja leiba. Üritame seda, mida oleme teinud paarkümmend aastat, lihvida ja kogu aeg paremaks muuta. Ei saa salata, et mullu oli kasv 2013. aastaga võrreldes 5–6%. Täpsed arvud on veel kokku löömata.

Eesti ja naaberriikide majanduse seis ei ole aga hea. Mina olen selgelt jalgadega maas inimene. Kui vaadata lähiriike ja natuke kaugemal Euroopas toimuvat, ei ole uudised positiivsed. Kas või Venemaa ja Soome, kaugemalt Kreeka ja sellega seonduv – hirmud on suured. Minu seisukoht on, et ma ei ole 2015. aasta majanduse asjus väga optimistlik.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kalamees
8 aastat tagasi

kuulge eelmised kommentaatorid kui midagi asjaliku kirjutada ei ole siis näppige parem ennast või minge jääauku ujuma,aga sellist jama kirjutavad ainult vähe nihkes kodanikud,Sulev saareväljale aga edu ja õnne kõigis ettevõtmistes.

to master
8 aastat tagasi

püüdke lihvida ikka madu siis saab palju rohkem pulli

Kaupo
8 aastat tagasi

Tont,

Edu sulle Sulliga ja tahad seepi ka vä=?

Tont.
8 aastat tagasi

Edu,Sull ! Ja leia ikka aega oma ilusa naise naise jaoks. Haapsalu on kõige ilusam linn – olenemata erakonnast….