Nurme vabriku juhataja: Kiired seadusemuudatused annavad ettevõtjaile ebakindlaid signaale

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

alari engman (2) „Seoseid Panamaga ei oska kommenteerida,” ütles PVMP–Exi tegevjuht ja väikeomanik Alari Engman. Foto: Arvo Tarmula

Alari Engmani juhitavas Nurme vabrikus saab tööd ligi 300 inimest. Foto: Arvo Tarmula.

Lääne Elu uuris suuremate Läänemaa ettevõtjate käest, mida nad loodavad aastast 2015, kuidas läks neil mullu ja mida arvavad nad Eesti üldisest majanduskliimast.

Alari Engman – Nurme vabriku juhataja

Aasta 2014 oli töine. Jätkasime klientide tellimuste täitmist ja andsime tööd peaaegu 300 kohalikule inimesele. Saabunud aastast ootame ettevõttele tegusat ja töist aastat.

Üldine majanduskliima Eestis ei ole kõige parem. Kiired ja sageli mitte majanduslikest kaalutlustest tehtud seadusemuudatused annavad ettevõtjaile signaale ebakindlast ja närvilisest majanduskeskkonnast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
andres_indrek
9 aastat tagasi

Üldstreik!!!!Las vallandavad need sulid…
Seal ilusaid neidiseid kes suudavad oma suu tööga mitu Nurme vabriku palka päevas!!! teenida…

mailis
9 aastat tagasi

Virisege ikka edasi kuni 300 töötajat jälle töötuks peavad jääma ja kellele nn. orjatöö ei meeldi, siis keegi ei käsi seda teha, võib ju ise orjatööst vabaks võtta.Kas ei ole selle peale tulnud või?

kodanik
9 aastat tagasi

Kuidas siis teenitakse ulmesummasid kui eelmise aasta suurim maksuvõlglane oli Nurme vabrik? Järelikult ikkagi ei teenita, kui tekivad probleemid.

hm
9 aastat tagasi

orjapalgad ju seal,mis muud. Töötad end surnuks ja ikka ei teeni midagi.Kahju naistest,kelle pealt teenitakse ja mitte vähe.

andres
9 aastat tagasi

Pihkupeksupealinna naised kutsuvad seda ettevõtet NAISTEVANGLA